Agenda

Openingstijden

Dinsdag t/m zaterdag
11.00 tot 22.00 uur

Keuken open tot 20.00 uur

Zondag en maandag gesloten

U kunt op deze dagen wel reserveren voor vergaderingen, bijeenkomsten, feestjes en partijen.

Vrienden van het Borghuis


In november 2006 werd de ‘Stichting Vrienden van het Borghuis’ opgericht met als doelstelling het ondersteunen van Het Borghuis.


De ‘vriendencub’ met als noemer ‘eindelijk-eens-iets-anders-dan-een-gewone-businessclub’, bestaat veelal uit ondernemers van diverse pluimage met als gemeenschappelijk kenmerk dat ze Het Borghuis een warm hart toedragen en dit ‘bijzonder restaurant’ graag op diverse manieren ondersteunen.

Dit laatste gebeurt op financiële wijze, via het lidmaatschap of donaties, maar ook met advies en praktische hulp. Of gewoon door regelmatig al dan niet met familie, vrienden of relaties Het Borghuis te bezoeken. Zodat nieuwe bezoekers zelf ervaren wat Het Borghuis zo speciaal maakt, aansluitend bij de slogan ‘Het meest bijzondere restaurant van de Achterhoek’.

Het Borghuis in Het Oude Postkantoor

Dankzij provincie en gemeente en mede door de inspanningen van de Vrienden van het Borghuis kon Het Borghuis verhuizen naar het oude postkantoor en heeft het restaurant een stabiele plek weten te verwerven in de Doetinchemse samenleving.

Bestuur
Het bestuur van de 'Stichting Vrienden van het Borghuis' bestaat (van links naar rechts) uit:
Saskia Heister (voorzitter), Margreet van Es (secretaris) en Armgard Colenbrander (penningmeester).


 

Saskia Heister (voorzitter)Margreet van Es (secretaris) Armgard Colenbrander (penningmeester) 

Sinds een aantal jaren ben ik als vrijwilliger betrokken bij het Borghuis. Ik vind het belangrijk dat plekken zoals het Borghuis er zijn. 

Het Borghuis biedt mensen een warme en veilige werkplek. 

De collega’s zijn er enthousiast. Het eten is er (h)eerlijk. Men is trots op elkaar en op hun Borghuis.  

Het is een fijne plek, op een mooie locatie. Iedereen kan en mag zijn wie die is. Ik kom er bijzonder graag! 

 

Het bijzonder restaurant Borghuis voelt als een warme deken: mensen die wat extra aandacht nodig hebben voor een zinvolle dagbesteding krijgen bij Erwin en Sabine alle ruimte.

Ik voel het als een groot goed dat ik daar mijn steentje aan mag bijdragen.

 

 

Het spreekt mij aan dat bij Bijzonder restaurant Borghuis zo’n mooie combinatie bestaat tussen het zakelijke en het menselijke.