Agenda

zaterdag 30 november

JUDITH & TOINE & FEMKE

(proeverij)


JUDITH & TOINE &F EMKE bestaat uit Judith Nijland (zang), Toine Claessen (gitaar) en Femke de Backer (gitaar). Zij zingen ook meerstemmig en Femke speelt altfluit bij enkele nummers. Dit trio brengt liedjes waarvan de kracht van de zang, van de compositie en van de tekst voorop staat. Van uptempo tot ingetogen, van de betere covers tot eigen werk.

Judith heeft de nodige ervaring met zingen in koren en ensembles, met dit avontuur blaast zij haar passie voor zingen een heel nieuw leven in en hoopt zij met haar zang het publiek zoveel mogelijk te boeien en mee te nemen in het verhaal en/of boodschap van de liedjes.

Femke is van jongs af aan met muziek bezig, bespeelt naast gitaar diverse andere instrumenten en zingt. Haar muzikale kennis maakt het mogelijk zelf te arrangeren. 

Toine is gitarist, componist en tekstschrijver. Hij trad op in verschillende formaties en nam diverse cd’s op. Daarnaast organiseert hij concerten in Huize Vredenburg, Westervoort. Hij is lid van de Buma/Stemra, waar een veertigtal eigen liedjes staan geregistreerd. 

Judith & Toine & Femke

 foto: Annemieke Kok | Smeltwater


« Terug