Agenda

  • Geen proeverij ›
    Vanwege de Corona maatregelen kunnen we voorlopig geen muzikale proeverijen organiseren.

    Zodra dat mogelijk is, vullen we de agenda weer!

Bijzonder restaurant

Het Borghuis is rond de eeuwwisseling gestart als beschutte werkomgeving voor mensen met een beperking.

Bijzonder team

Het Borghuis werkt met een hecht team van vaste medewerkers dat verantwoordelijk is voor de supervisie en dagelijkse gang van zaken, ondersteund door meerdere vrijwilligers. Vier professionele en ervaren koks bereiden dagelijks een keur aan smakelijke gerechten op basis van vegetarische ingrediënten en/of dagverse vis, groenten, eco- en scharrelvlees. Daarnaast zijn er zo’n 30 medewerkers met een beperking die helpen in de bediening en in de keuken.

Live muziek

Elke zaterdag (en regelmatig ook op vrijdag) is er live muziek uitgevoerd door veelal regionale artiesten uit de meest uiteenlopende genres. Heel bijzonder: regelmatig wordt de muziek verzorgd door het ‘Borghuis Collectief’ met daarin bedrijfsleiders Erwin en Sabine.

Bijzondere gerechten

De laatste jaren is er steeds meer aandacht voor voeding die op milieubewuste wijze wordt geteeld en bereid. Slow food is en van de exponenten hiervan. Het Borghuis serveert al vanaf de opening in 2000 vegetarische maaltijden waarop dit van toepassing is. Dat geldt ook voor de biologische vlees- en visschotels die op de kaart staan.

Bijzondere gerechten

Vegetarische specialiteiten

Met grote regelmaat wordt de kaart vernieuwd, waarbij altijd meerdere vegetarische gerechten worden opgenomen. Het bereiden van vegetarische lekkernijen behoort tot de specialiteiten van het Borghuis.
Download bijlagen Download ons lied